SOULPRESS

Greet Brauwers

Multimedia journaliste, Greet Brauwers (°1963), studeerde af aan het KASK te Gent en werkte als freelancer onder meer voor VRT, tvbrussel en DeWereldMorgen.be
Ze is de auteur van verscheidene documentaires waaronder 'Bruxelles-Kinshasa', 'Do You Copy Me?', 'Beulen in Baraka', 'Trouwen over de grens', 'Lithium, een zegen of een vloek voor Bolivië' en 'Iedereen migrant'.

Raf Custers

Historicus, journalist, researcher voor Groupe de recherche pour une stratégie économique alternative (Gresea.be). °1954. Recentste boek : De uitverkoop van Zuid-Amerika (EPO, 2016). Vorige boek : Grondstoffenjagers (EPO, 2013). Eerder gepubliceerd : Blinde Cargo. De verstekelingen van de Elise D. (EPO, 1996) en Media-activisme. Don't hate the media, be the media (co-auteur - EPO, 2004). Bekroonde documentaires : Cri d'Alarme du Kivu (Signis Award, 2001) en Lithium, vloek of zegen voor Bolivia (met Greet Brauwers - FRDO, 2012).

Jazie Custers

Jazie Custers (°2000) is een student. Hij heeft verscheidene reportages gedaan voor 'Klets', een jongerenprogramma van FM Brussel. Zijn hobby's zijn dansen en viool spelen. Hij maakt graag foto's en wil allerlei nieuwe dingen leren.

 

Soulpress.be is de website van het gelijknamige collectief. Wat we maken, brengen we via de website in het publieke domein, waar we het zoveel mogelijk delen, onder een Creative Commons licentie. Dit is onze nieuwe website. De oude stond online van 2005 tot 2012. Daar was het motto : Eat them All. We hingen er onze rijpende vruchten in een paradijsboom, en u hoefde ze maar te plukken. Dat principe blijft onverkort van kracht. Eat them All.